Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün ayın kacı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün berberdeydim.Çırak sacımı yıkıyo.Berberde;2 berber sekreter çırak 2 müşteri ve bir adam olmak üzere 7 kişi var.Benim sacımı kesmeyecek olan 2. berber sordu:

-Bugün ayın kaçı
-25
-25
-25
-25
-25
-25
-25 dimi?
-25
-25
-25
-25 dimi tamam.
eaohehıphae ben kafam lavobada altıma s**ıyodum :D.

üheühe sizinde böyle yaşadınız abzürt olaylar varsa anlatınız piliz.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
bizim sınıfta da bi soru çözülür hoca cevabı söyler ve soruyu bize bırakır süre verir bulan cevabın doğru olduğunu bildiği halde 18 mi hocam der hoca evet der,sora başkası bulur 18 ya kesin evet gibi laflar eder,daha sonra herkes sırayla 18 mi der ben dumur..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
aheüe bunlar herkesin sınıfında olmuyosa neyim :).Bizim sınıftada oluyo da bu berber olayı daha komik :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
bizim sınıfta 3 geyiği vardı her soruya 10 kişi 3 derdi

Tarih sorulurdu
3
coğrafya sorulurdu
3

evet komik olmuyor baştan
ama geyik bi kere döndümü[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Hehue olayı yeni anlayan biri olarak kopar gider. zZz.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 25 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
anlamadım?

bak şimdi.Berber sordu "bugün ayın kacı" diye sordu,içerde onun dışında 6 kişi var herkez sırayla 25 dedi hatta 2 kere soyleyen bile oldu.Sonra adam 25 dimi dedi :D 6 kişinin hatta bazılarının birden fazla kez 25 demesi üzerine,sonra yine bir kaç kişi 25 dedi,adamda "25 dimi tamam" dedi.Bende orda bittim 0 oldum O_o[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
said:
Killer, 25 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:
anlamadım?

bak şimdi.Berber sordu "bugün ayın kacı" diye sordu,içerde onun dışında 6 kişi var herkez sırayla 25 dedi hatta 2 kere soyleyen bile oldu.Sonra adam 25 dimi dedi :D 6 kişinin hatta bazılarının birden fazla kez 25 demesi üzerine,sonra yine bir kaç kişi 25 dedi,adamda "25 dimi tamam" dedi.Bende orda bittim 0 oldum O_o

yok buna bısı demedım fıonanın dedını anlamadım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 25 Aralık 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
biz olayı aştık üç müç yok, biz ne gelirse "portakal" diyip geçiyoruz. yani x=portakal :-p

o geyik genelde sole gelisir:hoca geometri dersinde bi soru sorar hemen bırı cevap verir hocam 36die.ordan bırı cıkar "36 ne,elma mı,armut mu?"[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 25 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
Killer, 25 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:
anlamadım?

bak şimdi.Berber sordu "bugün ayın kacı" diye sordu,içerde onun dışında 6 kişi var herkez sırayla 25 dedi hatta 2 kere soyleyen bile oldu.Sonra adam 25 dimi dedi :D 6 kişinin hatta bazılarının birden fazla kez 25 demesi üzerine,sonra yine bir kaç kişi 25 dedi,adamda "25 dimi tamam" dedi.Bende orda bittim 0 oldum O_o

yok buna bısı demedım fıonanın dedını anlamadım

haa o olay geyik o yüzden anlamadın :).Saçma yani[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
bizim matematikçide soruyu çözerken "eveeeeeett...arkadaşlar bu soruyu bu yolla çözebilirmiyiiiimm??" -arka sıradan bi ses yükselir.ses lonly nindir-"çözebilirsiniz hocam size güveniyoruz,mutlaka yaparsınız"(ya ben sıkıldım bu adama bu lafı söylemekten o sıkılmadı daha o uyuz laftan.biliyosan çöz işte sende kurtul bizde)[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY....
  • Yeni Oluştur...